Indemnizaţia pentru copii a câte 200 de lei pe lună se amână. Deputaţii ACUM-PSRM nu au inclus proiectul de lege pe ordinea de zi

Indemnizaţia pentru copii a câte 200 de lei pe lună se amână, Deputaţii ACUM-PSRM nu au inclus proiectul pe ordinea de zi a Parlamentului, elena bacalu, pdm 

Indemnizaţia pentru copii a câte 200 de lei pe lună se amână. Deputaţii ACUM-PSRM nu au inclus proiectul pe ordinea de zi a Parlamentului, transmite Publika.md. 

Fracţiunea PDM a propus, astăzi, în cadrul şedinţei Legislativului ca pe ordinea de zi să fie incluse mai multe proiecte de legi, printre care şi cel privind indemnizaţia lunară pentru copiii de până la 18 ani. Iniţiativa însă a fost respinsă până la avizul guvernului şi examinarea în Comisia parlamentară de profil.

“Propunem să fie inclus pe ordinea de zi. A fost înregistrat şi votat la 7 februarie 2019, în prima lectură şi propunem pentru lectura a doua”, a spus deputatul PDM Elena Bacalu. “Discutăm mâine, în Comisia Educaţie şi Cultură”, a răspuns deputatul PAS Lilian Carp. “Nu pot să o includ pe ordinea de zi, doar după avizul Comisiei şi a Guvernului”, a declarat președinta Parlamentului Zinaida Grecianîi.
 
Amintim că documentul propus de PDM a fost aprobat în prima lectură în februarie 2019, iar pentru a intra în vigoare, proiectul de lege urmează a fi votat de Parlament și în lectura a doua.
Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share