INDIA // Bărbat sunat de la primărie și invitat să-și ridice certificatul de deces. „Le-am spus că nu am cum să fiu mort dacă vorbesc cu mine”

Săptămâna aceasta, un bărbat indian de 54 de ani a primit cel mai ciudat apel telefonic din viața lui: a fost sunat pe mobil de la primărie și invitat să-și ridice certificatul de deces, informează Digi24.ro

Chandrashekhar Desai, din Manpada in Thane, spune că a fost bolnav de Covid-19 în august 2020 și s-a tratat acasă. În timpul perioadei de izolare a fost sunat o singură dată de autoritățile medicale care l-au întrebat de sănătate. Crede că atunci s-a produs o confuzie și că numele lui a fost trecut pe lista greșită, potrivit Indian Express.

Desai, care este profesor la o școală din Ghatkopar, spune că săptămâna aceasta a primit un telefon de la o femeie de la primărie, de la departamentul de sănătate, care l-a invitat să vină pentru a-și ridica certificatul de deces.

„Mi-a spus că primăria vrea să elibereze certificatul de deces pentru Chandrashekhar Desai. I-am spus că vorbește cu Chandrashekhar Desai și că nu sunt mort. A fost surprinsă și m-a întrebat dacă altcineva din familie a murit sau a fost infectat cu Covid”, a spus bărbatul.

După apel, Desai s-a dus la primărie să lămurească incidentul. „I-am întrebat motivul (de ce a fost declarat mort – n.n.), dar nu și-au recunoscut greșeala… Dar mi-au promis că vor lua măsurile necesare pentru a corecta eroarea ”, a spus Desai.

Citește și: Tehnologia previne sinuciderile. Sistemul care împiedică oamenii să sară de pe pod

Total
0
Shares
Total
0
Share