Alte știri

India: După relaxarea restricțiilor, sute de oameni au stat în rând pentru a cumpăra alcool

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sute de oameni au stat, luni, la o coadă în fața unui magazin de alcool din capitala Indiei, New Delhi, care a început să relaxeze restricțiile impuse timp de 40 de zile pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, transmite Reuters. Unele birouri și-au reluat activitatea cu mai puțini angajați iar o parte a traficului a revenit pe străzi, scrie Digi24.ro

Carantina impusă în India, una dintre cele mai stricte din lume, este ridicată în anumite zone care au raportat mai puține infecții, deși vor rămâne restricții în vigoare până pe 17 mai, a declarat, săptămâna trecută, guvernul. Măsura a fost adoptată pe 25 martie și ulterior extinsă de două ori.

Multe mașini ale guvernului se aflau, luni, în traficul de pe bulevardele capitalei, în timp ce poliția verifica mașinile pentru a se asigura că nu sunt mai mult de doi pasageri. Toată lumea purta mască.

Pe la ora 9.30 dimineața, o coadă de mai mult de 500 de persoane s-a format în fața unui magazin care vindea alcool în zona de est a capitalei, Klayan Puri. Ulterior, magazinul a fost închis iar poliția a alungat mulțimea cu bastoanele, potrivit Reuters.

Citește și: Încă un medic rus a căzut de la fereastra spitalului după ce s-a plâns de lipsa echipamentelor de protecție

loading...

Comments are closed.