Social

Informații actualizate privind controlul infecției prin coronavirusul de tip nou, la nivel național

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viorica Dumbrăveanu, ministru al Săntății, a prezentat informațiile actualizate privind controlul infecției prin coronavirusul de tip nou, la nivel național.

Astfel, șapte pacienți diagnosticați cu COVID-19 în Moldova sunt în stare gravă. Un pacient dintre aceștia se află la Spitalul Republican, iar șase, la Spitalul „Toma Ciorbă”, anunță ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, scrie tv8.md

La Spitalul „Toma Ciorbă” sunt internați în prezent 67 de pacienți testați pozitiv. Starea celor mai mulți dintre ei este medie (55 de pacienți), iar în cazul altor patru pacienți starea de sănătate este satisfăcătoare.

La Spitalul de Boli Infecțioase pentru Copii din Chișinău sunt internați în prezent opt minori. Starea lor de sănătate este medie.

La Spitalul Republican sunt doi pacienți. Pe lângă pacientul aflat în stare gravă, despre care am menționat mai sus, este un al pacient, iar medicii spun că starea lui de sănătate este medie.

TV8 amintește că de pe data de 7 martie și până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 80 de cazuri de infecție cu noul coronavirus. Dintre acestea două persoane au fost deja tratate, iar alta a decedat.

loading...

Comments are closed.