Alte știri

ÎNREGISTRARE AUDIO // Renato Usatîi, trădat de Maia Sandu chiar din a 3-a zi după alegeri: ”Cetățenii vor politicieni de alt tip”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mai multe instituții media, dar și politiceni din Republica Moldova spun că PAS are o datorie față de Renato Usatîi, întrucât liderul Partidului Nostru i-a îndemnat pe alegătorii săi să o voteze pe Maia Sandu în turul doi al alegerilor prezidențiale. În cadrul emisiunii „Logica Puterii” (înregistrarea este publicată mai jos), deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Vladimir Bolea a declarat că formațiunea politică pe care o reprezintă are o sigură datorie – față de cetățenii moldoveni, scrie sputnik.md

„Eu am să-l citez pe Renato Usatîi. El spunea între turul I și turul II că unica datorie pe care o are este față de alegătorii lui. Acesta a fost un răspuns de politician matur. PAS are aceeași datorie față de fiecare cetățean a țării”, a declarat în studioul Sputnik Vladimir Bolea.

În acest context, deputatul PAS a mai adăugat că cetățenii moldoveni vor politicieni axați pe interesul și problemele societății. Una dintre cele mai importante ar fi să scape de sărăcie.

„Politicienii făceau întâlniri secrete și împărțeau funcții, dar când se ajungea la putere nu se dezvolta nimic. Oamenii își doresc politicieni axați pe interesul cetățenilor și noi vom face tot posibilul pentru a schimba situația spre bine în Moldova. Cetățenii vor politicieni de alt tip”, a punctat invitatul.

De menționat este că în urma alegerilor din 15 noiembrie, Maia Sandu, desemnată de Partidul Acțiune și Solidaritate, a obținut 57,75% din voturi, iar Igor Dodon, desemnat de adunarea cetățenilor, – 42,25%. În municipiul Chișinău, Maia Sandu a înregistrat un scor de 59,7%, iar Igor Dodon – de 40,3%. Moldovenii din străinătate au votat în proporție covârșitoare pentru Maia Sandu – aceasta a acumulat 92,86% din voturile exprimate de cetățenii din diasporă.

Disonanță cognitivă? Cei de la PAS sunt supărați că Maia Sandu nu a primit bodyguarzi de la SPPS

loading...

Comments are closed.