Alte știri

Inspectoratul General al Poliției a semnat un acord de colaborare cu A. O. ”Automobil Club din Moldova”. Care este scopul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Inspectoratulului General al Poliției, Sergiu Paiu, și președintele A.O. „Automobil Club din Moldova”, Serghei Diaconu, au semnat astăzi, 4 august, un acord de cooperare, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Scopul acestui acord este crearea unui regim de securitate a circulației rutiere, prin promovarea respectării regulilor circulației rutiere de către toți participanții la trafic.

Obiectivul primordial al poliției rămâne informarea şi cultivarea în societate a interesului faţă de securitatea circulaţiei rutiere, orientarea activităților la reducerea numărului deceselor și vătămărilor grave în rezultatul accidentelor rutiere și educarea comportamentului corect al participanților la trafic.

Astfel, în cadrul acestui accord, părțile vor implementa proiecte comune în domeniul siguranței rutiere, participând la activităţi realizate în corespundere cu prevederile legislaţiei prin schimb de informaţii și de experienţe în domeniul siguranței traficului rutier.

La momentul semnării acordului, conducătorii instituţiilor semnatare şi-au exprimat intenția pentru atingerea obiectivelor, prin asumarea unor angajamente comune în scopul promovării respectării regulamentului rutier.

Tot în cadrul acestui eveniment au fost oferite scaune auto pentru Centrele mobile ale IGP, care ulterior vor fi utilizate la instruirea șoferilor.

Citește și: Primăria Chișinău și Clubul Sportiv „Buiucani” au semnat un acord de colaborare. Ce presupune acesta

loading...

Comments are closed.