Institutul Național al Justiției are un nou director

Adrian Cerbu este noul director al Institutului Național al Justiției (INJ). Acesta a fost numit prin ordinul ministrului Justiției, Veronica Mihailov-Moraru, conform noilor modificări operate de Parlament la Legea cu privire la Institutul Național al Justiției.

Ordinul și demersul au fost înaintate Consiliului Superior al Magistraturii, care a confirmat detașarea temporară a lui Adrian Cerbu de la Judecătoria Criuleni, unde activează în calitate de magistrat.

De asemenea, Ministerul Justiției a anunțat că în scurt timp, va fi anunțat concursul pentru suplinirea funcției de director permanent al INJ.

Adrian Cerbu este absolvent al primei promoții de audienți ai Institutului Național al Justiției. Ministra Justiției i-a urat mult succes noului director. ”Am toată încrederea că experiența sa profesională acumulată în funcția de judecător, profesor universitar și membru al Consiliului INJ va contribui la dezvoltarea instituției și formarea noilor specialiști”, a punctat Veronica Mihailov-Moraru.

De asemenea, ministra Justiției i-a mulțumit Ecaterinei Popa, care a ocupat funcția de director interimar mai bine de doi ani.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share