Alte știri

Intensificarea colaborării moldo-bulgare, discutată la întrevederea ministrului Aureliu Ciocoi cu Ambasadorul Bulgariei la Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul de externe Aureliu Ciocoi l-a primit în audiență pe Evgueni Stefanov Stoytchev, Ambasadorul Republicii Bulgaria la Chișinău. În cadrul întrevederii, oficialii s-au referit la dialogul bilateral și agenda de colaborare în cadrul organizațiilor regionale.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Părțile au discutat aspecte practice privind consolidarea cooperării bilaterale, în acest context, ministrul Aureliu Ciocoi a reiterat deschiderea MAEIE pentru dinamizarea raporturilor politico-diplomatice în spiritul relațiilor de prietenie și bună cooperare dintre Republica Moldova și Republica Bulgaria.

Oficialii au evidențiat importanța dezvoltării pe fundalul crizei pandemice a dialogului regional, în speță, în cadrul Organizației Cooperării Economice a Mării Negre. Ambasadorul bulgar a prezentat candidatura țării sale pentru postul de secretar general al Secretariatului Internațional Permanent al OCEMN pentru perioada 2021 – 2024.

Citește și: Direcţia Transformare a Ministerului Apărării va fi asistată de un expert consilier din SUA

loading...

Comments are closed.