Politic

Interceptări cu Prim-ministrul țării! Maia Sandu, este sau nu uzurpare?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura Generală a răspuns Partidului Acțiune și Solidaritate, după ce Maia Sandu a depus un denunț contra liderului PD, Vlad Plahotniuc. Nemulțumiți de răspunsul primit, cei de la PAS au desfășurat un flashmob în fața clădirii Procuraturii, în care au prezentat o înregistrare audio, despre care spun că este o convorbire telefonică dintre Serghei Iaralov, și Veaceslav Platon. După flashmob, bloggerul Eugen Luchianiuc a amintit Maiei Sandu despre alte interceptări ale foștilor ei colegi de partid, Vlad Filat, fostul Prim-ministru al țării, Dorin Recean, fostul ministru de Interne, Vicol, fostul șef al FISC-ului și alții.

Luchianiuc a ținut să o întrebe pe Maia Sandu, dacă atunci când Filat îl ceartă pe Vicol pentru că nu a scos postul fiscal și controlul de la firma producătoare de spirt Multival din Alexandreni, de exemplu, era sau nu stat capturat. Sau altă interceptare, în care fostul Prim-ministru Filat îl impunea pe Vicol să-l preseze cu amenzi pe Constantinov, un politician și om de afaceri din Găgăuzia.

În alte interceptări telefonice, recunoscute de fostul ministru al MAI ca fiind autentice, Recean îi certa pe Vicol că dacă nu se isprăvește cu comenzile primite de la partid, atunci să se adreseze lui personal.

– Dacă există problema, adu-l și eu am să-l trăsnesc cu capul de asfalt și am să-l trasnesc cu capul de perete față de tine. (Dorin Recean, fost ministru MAI)

– Nu trebuie cu așa răutate pe mine, domnul Dorin, eu doar n-am dat indicații. (Nicolae Vicol, fost șef al FISC-ului)

– Păi, Colea, eu cu tine discut si azi ai tăi se duc și cer din 2008 pâna în 2012 să-i facă control fundal. Asta cum se numește?

Iată adresarea bloggerului Eugen Luchianiuc către Igor Grosu și Maia Sandu:

Vezi mai jos interceptările foștilor demnitari de stat, care totodată au fost și colegi de partid cu Maia Sandu.

loading...

Comments are closed.