Internaut: De ce poliția nu întreprinde măsuri serioase să identifice persoanele care au jefuit MAIB-ul de 30 de milioane?

jaf maib, au furat o banca chisinau, furt moldova agroindbank, nastase politie, andrei nastase mai, banci moldova

De ce Poliția tace despre furtul celor 30 de milioane de la MAIB? Această întrebare și-o pun multe persoane, este suspect faptul că prima reacție de la MAI a venit la 24 de ore de la aflarea furtului, iar măsuri, nici până acum nu sunt întreprinse, un alt lucru suspect este că presa afiliată guvernării, lasă neobservat jaful.

Un internaut a venit cu mai multe întrebări, care de fapt ilustrează întreaga situație asupra jafului. Imaginea băncii are foarte mult de suferit din cauza acestui furt, mai mult de atât și poliția lui Andrei Năstase, la fel învinuiește banca și este evident că din partea clienților trebuie să ne așteptăm la dezamăgiri.

“MAIB face tot posibilul ca hoții să fie găsiți! Chiar dacă îi vor afecta rezultatele financiare banca se obligă să achite prejudiciul , și 1 000 000 lei persoanelor care pot contribui cu informații ce ar mișca din loc parcursul anchetei. Dar ce a făcut poliția? Ce măsuri a întreprins?”, se întreabă Gheorghe Cananău în mesajul său.

Internautul se întreabă, de ce poliția nu bine cu întrebări la paza care a supravegheat banca, care printre altele ste licențiată de MAI. “În cazul în care se stinge lumina ei nu ar trebui să fie obligați să se prezinte la locul obiectului și să ofere securitate?
Nu am văzut ca MAI să ia de gât Gas Natural Fenosa să vadă care sunt motivele din cauza căruia energia electrică a fost sistată sau unde s-a produs accidentul în cazul în care acesta a avut loc .Unde este ancheta în care sunt interogați lucrătorii sucursalei? ” mai scrie internautul.

Tânărul scrie că singurul lucru pe care l-a făcut poliția, este că a ponegrit intenționat imaginea băncii cu scopul ca acțiunile acesteia să scadă, încrederea populației să se diminueze iar cineva din spate, să răscumpere acțiunile băncii cu bani puțini. Acesta spune că trebuie să fim atenți cine va cumpăra banca, pentru că, după o mare probabilitatea anume acesta și este organizatorul furtului, iar faptul că atât presa cât și poliția tac despre acest jaf, se poate presupune că organizatorul acestuia să aibă conexiuni strânse cu organele de conducere.

Total
0
Shares
Total
0
Share