Politic

Internaut: Năstase, Maia, Dodon, unde-s reformele pentru oameni? Unde-s măririle de pensii și salarii?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un internaut se arată dezamăgit de reformele pe care le face alianța ACUM-PSRM și îi întreabă pe liderii de la guvernare unde este bunăstarea care au promis-o poporului înainte de alegeri. Totodată, acesta se revoltă pe faptul că Guvernul Sandu a stopat programele lansate de Guvernul Filip.

„Nastase, Maia, Dodon, unde-s reformele pentru oameni?! Unde-s maririle de pensii si salarii? Unde-s scaderile de preturi la combustibil, electricitate si gaz? Prioritatea guvernarii trebuie sa fie cetatenii, dar nu rafuiala! Daca PD facea pana acum 2000 km de drum pe an, voi trebuie sa faceti 3000 Km! Daca PD dadea 600 lei ajutor la pensionari la anul nou si la Pasti, voi acum trebuie sa dati 1200 lei! Asa ar trebui sa fie o guvernare pentru oameni, asa cum promitea Maia Sandu si Nastase inainte de alegeri”, a scris Dumitru Julavschi pe facebook. 

Menționăm că noul ministrul al Economiei, Vadim Brânzan, a declarat săptămâna trecută că în Moldova sunt posibile majorări la tarifele la gazele naturale și vor crește și prețurile la transportul public.

Amintim că alianța ACUM-PSRM s-a format pe 8 iunie, negocieriile dintre cele două părți fiind coordonate de vicepremierul rus Dmitri Kozak. Din acest considerent unii o numesc „Alianța Kozak”.

Kozak se bucură că Plahotniuc a plecat din Moldova, kozak a mulțumit deputaților din ACUM, care s-au aliat cu PSRM, dodon kozak, moldova rusia, dodon putin, federalizare

loading...

Comments are closed.