Interpol REFUZĂ să-l anunțe pe Plahotniuc în căutare internațională

Vlad Plahotniuc, PDM, Plahotniuc interpol, Plahotniuc cautare internationala, Interpol refuza sa-l anunte in cautare internationala pe Plahotniuc

Curtea Tverskaia din Moscova a înapoiat anchetatorului petiția privind arestarea în absență a lui Vlad Plahotniuc, în cazul pornit pe trafic de droguri, deoarece Interpolul a refuzat să-l dea pe fostul șef al PD în căutare internațională, transmite RIA Novosti, citat de Deschide.MD.

Instanța a decis să fie returnată anchetatorului petiția privind arestarea lui Vlad Plahotniuc, a declarat judecătorul Stanislav Minin. Acesta a menționat că decizia privind arestul în absența inculpatului se ia atunci când ultimul este pus în căutare internațională.

În șcadrul ședinței, anchetatorul a declarat că Plahotniuc se află în căutare internațională, însă, avocatul lui Plahotniuc, Daria Konstantinova, a menționat că Interpolul a refuzat să-l includă pe fostul șef al PD pe lista celor ce se află în căutare internațională din cauza principiilor de neutralitate.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share