Întorsătură de situație! Dosarul din Rusia pe tentativă de omor este bazat doar pe live-ul lui Usatîi!

renato usatii concerte, renato usatii primar, partidul nostru, greva foamei balti,Renato USatii, Vlad Plahotniuc, dosar penal rusia, tentativa de omor, Gorbuntov, Proca, killer, Pisateli

În Rusia a fost deschis un dosar penal pe numele liderului Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc. Dosarul este bazat pe mărturiile lui Renato Usatîi, care îl învinuiește pe Vlad Plahotniuc că acesta ar fi dorit să-i organizeze lichidarea fizică, transmite Komersant.ru.

Reprezentantul oficial al Judecătoriei din raionul Basman din Moscova, Iunona Țariova a declarat că Vlad Plahotniuc este organizatorul unui asasinat al oligarhului moldovean aflat în Rusia, Renato Usatîi. Asasinatul ar avea la bază un conflict ideologic dintre cei doi.

Atât judecătoria, cât și procuratura au refuzat să prezinte dovezile care sunt incluse în dosar. Cu toate acestea, în formularea dosarului este inclus faptul că tentativa de asasinat în sine nu a avut loc. Ceea ce i se incriminează lui Plahotniuc e faptul că acesta ar fi încercat să contacteze unele persoane pentru a vorbi despre un posibil asasinat al lui Renato Usatîi.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova a negat acuzațiile venite din Rusia spunând că că motivul intentării dosarelor fabricate în Rusia este acoperirea unor persoane care au desfășurat și desfășoară activități în interesul serviciilor speciale ruse pe teritoriul țării noastre.

Este cert că este o farsă care a mai avut loc în ultima perioadă care sunt îndreptate împotriva liderului partidului Democrat din Moldova. Pe parcursul ultimului an au fost mai multe încercări de a intenta dosare pe teritoriul Federaţiei Ruse împotriva anumitor oficiali din Republica Moldova. Şi în contextul dat, ţara noastră a denunţat politic aceste gesturi“, a mai spus Vitalie Gămurari.

Totodată, Interpol a precizat că nu există nici un dosar pe numele lui Vladimir Plahotniuc.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share