Editoriale

Într-un mic oraș din Moldova se construiește o mare catedrală! Ce spune despre aceasta vloggerul Ion Andronache

Pinterest LinkedIn Tumblr

Orașul Cantemir are puțin peste 5000 de locuitori. Aici se construiește această catedrală imensă. Se construiește ea de mai mult de 20 de ani și s-au făcut investiții de milioane de euro. Lucrările s-au stopat de câțiva ani.

„Pentru ce unei localități mici așa o catedrală mare? Cum poți să investești milioane de euro în construcția unei biserici, în timp ce până în ziua de azi oamenii care locuiesc lângă această biserică nu au apă în ogradă și în casă, WC-ul le este afară iar drumurile sunt încă neasfaltate?”, se întreabă vloggerul Ion Andronache într-o postare pe Facebook.

Tânărul, care vrea pe viitor să devină preot, spune să nu mai investim în clădiri imense, goale și fără suflet. Dar să investim în Biserica vie, în oameni, în comunitate.

Într-un mic oraș din Moldova se construiește o mare catedrală, Ce spune despre aceasta vloggerul, Ion Andronache, biserici ortodoxeAlte subiecte interesante despre viața religioasă a creștinilor din Moldova găsiți pe vlogul lui Ion Andronache. Mai jos atașăm canalul său de YouTube.

loading...

Comments are closed.