Alte știri

Întreprinderile municipale de transport public angajează șoferi și taxatori

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întreprinderile municipale de transport public municipal „Regia Transport Electric Chișinău” și Parcul Urban de Autobuze angajează șoferi și conductori (taxatori).

Angajatorii propun potențialilor candidați condiții bune de muncă, salariu motivant, pachet social, dezvoltare profesională continuă etc.

Candidații pentru funcțiile de șoferi de autobuz trebuie să posede permis de conducere de categoriile D și E, stagiu de muncă de cel puțin 3 ani, certificate de competență profesională, să dea dovadă de responsabilitate și punctualitate.

Conductori (taxatori) pot deveni persoanele care au atins vârsta de 18 ani și dau dovadă de responsabilitate, punctualitate și abilități de comunicare.

Candidații pot depune CV-urile la sediul Î.M. „Parcul Urban de Autobuze”, pe adresa: str. Sarmizegetusa, 51 sau prin e-mail: hr.autourban@gmail.com. Informații suplimentare la tel. (022) 83-73-15.

Candidații pentru funcțiile vacante de șoferi de troleibuz în cadrul Regiei Transport Electric Chișinău trebuie să dețină permis de conducere de categoria F (transport de pasageri), să aibă capacitate de concentrare pe timp îndelungat, atenție sporită, punctualitate, echilibru și stăpânire de sine.

Conductori (taxatori) pot deveni persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani, dau dovadă de responsabilitate, punctualitate, stăpânire de sine și au abilități de comunicare.

Candidații pot depune CV-urile la sediul central al RTEC din strada Mitropolit Dosoftei, 146, Chișinău, luni-vineri sau prin e-mail: rtechisinau@gmail.com. Informații suplimentare la tel. (022) 20-41-40.

loading...

Comments are closed.