Alte știri

Întrevederea dintre partidele PAS, PPDA și PDM, ce urma să aibă loc astăzi, a fost anulată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Întâlnirea care urma să aibă loc astăzi, 22 iunie, între Platforma DA, PAS și PDM s-a anulat. În timp ce reprezentanții PAS susțin că aceasta a fost anulată de PDM, democrații spun că nu se poate anula ceea ce nu există.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Purtătoarea de cuvânt al PAS, Aurica Jardan, a declarat pentru tv8, că întâlnirea dintre cele trei formațiuni a fost anulată de către Partidul Democrat. Pe de altă parte, Dumitru Diacov, președintele de onoare al PDM, susține că ei nu au putut anula ceva ce nu există.

Potrivit lui, el a aflat din presă despre presupusa întâlnire. „Eu am văzut asta în presă. L-am întrebat pe domnul Filip și el a spus că nimeni nu a vorbit cu el”, afirmă Diacov.

Precizăm că vineri, în cadrul unei emisiuni televizat, deputații Igor Munteanu de la Platforma DA și Igor Grosu de la PAS au anunțat că luni, 22 iunie, PDM, PAS și Platforma DA ar urma să se întâlnească luni, 22 iunie, în vederea configurării unei noi majorități parlamentare. De asemenea, cele trei formațiuni ar urma să discute despre posibilitatea demiterii Guvernului Chicu și creării unui nou Cabinet de miniștri.

Citește și: Partid creat pe timp de pandemie: PRO MOLDOVA, înregistrat oficial

loading...

Comments are closed.