Oficial

Ion Ceban a anunțat proiectele de infrastructură din 2020. Ce străzi din Capitală vor fi reparate INTEGRAL

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul General al municipiului Chișinău, Ion Ceban, anunță că Direcția Generală Transport Public și Căi de Comunicație și Direcția Generală Locativ-Comunale și Amenajare au prezentat amănunțit planurile de activitate pentru anul 2020.

Astfel, pe parcursul anului curent urmează să fie inițiate reparații capitale pe mai multe străzi cum ar fi: Ion Creangă, 31 August și Tighina. Lucrări de proiectare vor fi făcute pentru străzile Mesager, Transnistria, Bucovinei, Industrială și Bâcului.

Tot în anul acesta urmează să fie reparat podul din strada Mihai Viteazul și modernizate mai multe intersecții din capitală.

La fel, pe parcursul anului, vor fi organizate licitații pentru asamblarea și procurarea troleibuzelor și autobuzelor și va fi implementat proiectul,, Sistemul de taxare electronică în transportul public ”.

Totodată, vor fi realizate proiecte de întreținere și reparație a fondului de locuințe, salubrizarea teritoriului, întreținerea stațiilor pentru transportul public, reparația capitală a clădirilor, renovarea și modernizarea ascensoarelor, întreținerea spațiilor verzi, amenajarea și construirea terenurilor de joacă pentru copii și cele destinate sportului.

La fel, vor fi efectuate lucrări de construire a stației de prelucrare a levigatului la poligonul Țânțăreni.

„Pe fiecare sector am cerut maximă responsabilitate din parte conducerii direcțiilor, astfel încît toate licitațiile să aibă loc în termen, iar acolo unde sunt înregistrate plângeri din partea cetățenilor să fie luată atitudine imediat.
Fiecare consilier din cadrul cabinetului este la curent cu toată informația. Vrem să lucrăm în comun pentru a evita blocajele în implementarea unor sau altor proiecte.” a declarat Primarul Capitalei.

Urmează toate direcțiile să prezinte rapoarte similare.

Citește și: FOTO // Detalii despre incidentul de la Criuleni soldat cu trei persoane rănite. Făptașul deținea arsenal ILEGAL, printre care și o grenadă

loading...

Comments are closed.