Alte știri

Ion Ceban a dezvăluit în premieră cine l-a propus pe Robu în funcția de Procuror General interimar

Pinterest LinkedIn Tumblr

În cadrul dezbaterii electorale de la ProTV Chișinău, candidatul socialist ,Ion Ceban, a dezvăluit în premieră cine a propus candidatura actualului procuror general interimar.

Potrivit lui Ceban, Dumitru Robu a fost propus de Andrei Năstase, iar formal a fost înaintat de către PPDA.

Pentru prima dată acuma spun că procurorul interimar care este în funcție este candidatura propusă de domnul Năstase și partidul pe care-l reprezint și este finul cumătrei sale Vera Chiranda”, a declarat Ceban la dezbaterile electorale de la Pro TV Chișinău, citat de tv8.md

Prezent la dezbatere, Năstase a încercat să nege informația, dar a fost apostrofat de socialist. Ion Ceban i-a amintit lui Nastase că el este negociatorul din partea PSRM.

Nu l-am propus eu personal, au fost niște candidaturi acolo. Preferința mea a fost pentru cel care a avut curajul să intenteze dosar pe numele lui Radețchi. S-au vehiculat niște nume, până la urmă eu am plecat de la acea ședință și ei au fost cei care l-au ales. Este o minciună, un fals pe care doar socialiștii pot să-l emane în spațiul public, preferința mea era altcineva”, a reacționat Năstase.

Repet, eu sunt negociator din partea PSRM și am acceptat-o (n.r. candidatura lui Năstase) ca să ajungem la un compromis, dar apoi am aflat că este finul cumătrei sale care este și anchetată în dosarul mitei pentru judecătoare”, a spus în replică Ceban.

Ceban și Năstase se vor duela duminică, 3 noiembrie, pentru a obține funcția de primar de Chișinău.

loading...

Comments are closed.