Alte știri

Ion Ceban a dispus crearea unui grup de lucru care va supraveghea proiectele investiționale implementate în capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectele investiționale finanțate din bugetul municipal vor fi monitorizate și auditate până la recepția finală a lucrărilor. În acest sens, Primarul General, Ion Ceban, a semnat o dispoziție despre instituirea unui Grup de lucru care va avea misiunea de supraveghere a proiectelor investiționale, precum și asigurarea calității lucrărilor executate pentru obiectivele municipale.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Comisia este prezidată de viceprimarul capitalei, Ilie Ceban, iar în calitate de membri figurează reprezentanți ai executivului, ai direcțiilor generale, specialiști din cadrul întreprinderilor municipale, juriști și auditori.

Astfel, grupul de lucru conform prevederilor va asigura: colectarea și analizarea rapoartelor privind etapele de implementare a proiectelor investiționale, precum și evoluția lucrărilor; verificarea executării lucrărilor conform clauzelor contractuale; examinarea și asigurarea respectării termenelor de execuție a lucrărilor de către antreprenor; verificarea executării lucrărilor conform documentației de proiect și efectuarea auditului privind valorificarea investițiilor etc.

Rezultatele și constatările grupului de lucru, în baza verificărilor pe teren a obiectivelor finanțate din bugetul municipal, vor fi prezentate până la data de 20 ianuarie 2021.

Citește și: VIDEO // Cum au luptat serviciile municipale cu lapovița în această noapte

loading...

Comments are closed.