Alte știri

Ion Ceban a vizitat astăzi Spitalul Clinic Municipal „Sfîntul Arhanghel Mihail”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul capitalei, Ion Ceban, a vizitat astăzi Spitalul Clinic Municipal „Sfîntul Arhanghel Mihail”, acolo unde alături de medicii din țara noastră, activează și câțiva doctori din România, relatează Telegraph.md

Este vorba despre doi medici și două asistente medicale care pe o perioadă de 15 zile vor lucra împreună cu medicii noștri pentru a ajuta la salvarea bolnavilor de COVID-19, internați în 7 secții ale spitalului „Sfîntul Arhanghel Mihail”.

Alimentarea și cazarea celor 4 medici din România sunt asigurate de Spitalul Clinic Municipal „Sfîntul Arhanghel Mihail”.

„Experiența medicilor este utilă și suntem recunoscători pentru tot suportul și asistența acordată de România, pe timp de pandemie.”, a afirmat Ion Ceban.

Cei 4 medici care activează în cadrul Spitalului Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”, fac parte din echipa de 42 de medici, cu specializări în anestezie și terapie intensivă, pneumologie și medicină de urgență, care au sosit în Republica Moldova săptămâna trecută.

Primarul capitalei a menționat că pe viitor instituțiile medicale Spitalul Clinic Municipal „Sfântul Arhanghel Mihail”și Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad intenționează să stabilească și relații de colaborare.

Citește și: Intervenție SMURD la Cahul. O femeie a fost transportată la Institutul de Urgență

loading...

Comments are closed.