Ion Ceban: Ceea ce a făcut Chirtoacă cu orașul în ultimii ani, este o grozăvie!

ion ceban dorin chirtoaca

Capitala Moldovei se află într-o stare deplorabilă. Este vorba despre starea drumurilor, situația în domeniul locativ-comunală, iluminatul stradal, transport și chiar recentele lucrări de reparație a drumurilor cu care s-a lăudat primarul suspendat Dorin Chirtoacă și care în prezent se află în arest la domiciliu. Declarația a fost făcută de liderul fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban în cadrul emisiuni TV.

Potrivit socialistului, problemele pe care le lasă în urma sa Dorin Chirtoacă, vor trebui soluționate o perioadă îndelungată de timp. ”Sunt case, pe care câte 40-50 de ani nimeni nu le-a văzut: nici acoperișul, nici subsolul. Curțile la fel, începând de la iluminat, până la reparații. Chirtoacă a decis să arate bulevardul Ștefan cel Mare. Dar ce să arate? Că a reparat cinci ani această arteră, iar până acum nici trotuare nu are?”, a menționat Ceban.

Totodată, consilierul local a menționat că lucrările de reparație a drumurilor și alte proiecte, au fost efectuate nu din buget, dar din credite, pe care locuitorii Capitalei vor trebui să le ramburseze.

Ion Ceban a declarat edilul capitalei trebuie să fie pedepsit pentru toate fărădelegile și crimele săvârșite în perioada de administrare a orașului. Pentru aceasta, prin intermediul referendumului, inițiat de Partidul Socialiștilor, trebuie de creat un precedent, pentru ca viitoarele administrații a capitalei și țării să nu repete aceste acțiuni.

Amintim că referendumul pentru revocarea primarului Dorin Chitoacă, inițiat de PSRM, va avea loc la 19 noiembrie.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share