Politic

Ion Ceban cere să nu mai fie create coridoare verzi pentru mașinile oficialilor

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, cere ca traficul rutier să nu mai fie blocat pentru a crea coridoare verzi de deplasare mașinilor oficialilor , inclusiv a delegațiilor. Edilul spune că oficialii se pot deplasa și pe benzile dedicate, fără a bloca intersecțiile, transmite IPN.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Ceea ce a fost culmea, într-o singură zi, oamenii buni, funcționărași de tot felul, au făcut 47 de solicitări, ca să li se creeze confort, ca ei să ajungă, mititeii, înaintea tuturor, fără ambuteiaj. Adică, semafoarele erau reglate pentru cineva, iar ca să se revină la normal era nevoie de patru minute. 47 de ori într-o singură zi ca acești prinți, prințese, regine, regi ai Republicii Moldova să se miște prin Chișinău cum le este confortabil lor – blocând artere importante, bulevarde”, a declarat primarul într-o conferință de presă.

„Eu știu că sunt foarte mulți oameni cum se cade în poliție, doar primesc astăzi indicații din partea guvernării profesioniste, între ghilimele, ca să acționeze contrar lucrurilor. Reiterez, mașini nu s-au adăugat substanțial, în comparație cu anul trecut, dar dezastrul de astăzi este cauzat de proasta gestionare a acestor lucruri”, a mai spus Ion Ceban.

loading...

Comments are closed.