Politic

Ion Ceban îndeamnă cetățenii să-l voteze masiv pe Igor Dodon, pentru a se economisi din neorganizarea turului II al scrutinului prezidențial

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ion Ceban, primarul general al mun. Chișinău, îndeamnă cetățenii să-l voteze masiv pe Igor Dodon, pentru a se economisi din neorganizarea turului II al scrutinului prezidențial.

Potrivit edilului, turul doi ar fi o cheltuire de bani enormi, sumă care putem investi în alte obiective mari pentru cetățeni.

”Voi fi egoist în această situație și voi gândi din punct de vedere, ce putem noi realiza cu banii ce ar trebui să fie organizat turul doi.

În jur de 60 de milioane de lei, atât ar urma să se cheltuie pentru organizarea turului doi al alegerilor, iar cu acești bani în capitală am putea renova cele 2 parcuri centrale. Mă refer la Parcul Catedralei și Ștefan cel Mare și Sfânt. Iată de ce, cred că trebuie să gândim bine.

Să fim sinceri, evident sunt 2 candidați în aceste alegeri, este de dreapta și stânga. Sunt sondajele la care avem acces și știm ce se întâmplă.

Respectiv, de ce am pierde voturile, timpul, dar și banii pentru turul doi.

Ceea ce văd azi este faptul că toți candidații, de dreapta, centru, stânga nu au un program electoral bine pregătit sau chiar de loc aș spune.

Un program bine definit cu toate problemele și soluțiile și viziunile incluse, îl are astăzi doar Igor Dodon.

Un program pe fiecare domeniu în parte, pe fiecare zonă, raion și localitate”, a transmis Ceban pentru alegătorii care intenționează să participe la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

SONDAJ // Igor Dodon, lider în sondaje: Cei mai mulți cetățeni spun că își vor da votul pentru actualul președinte

loading...

Comments are closed.