Ion Ceban, primarul general al Chișinăului: ”Astăzi, anunț că lansăm Partidul Mișcarea Alternativa Națională!”

Ion Ceban, primarul general al Chișinăului:

Astăzi vin în fața cetățenilor pentru a mulțumi în primul rând pentru încrederea care mi-au oferit-o când am fost ales în funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Timp de 2 ani și 10 luni am demonstrat că orașul Chișinău, cât și suburbiile pot să se dezvolte, să prospere, să renască și oamenii să vadă și să simtă cu adevărat aceste schimbări.

Aceste schimbări spre bine le-am realizat împreună cu o echipă nouă la Primăria Chișinău și, desigur, cu suportul locuitorilor.

Şi asta în pofida crizelor: Covid – 19, a refugiaţilor, criza energetică, etc.

Chişinăul a continuat să fie o insulă de dezvoltare şi vom continua în acelaşi tempou.

Încrederea în oamenii tăi, susținerea, implicarea și promovarea proiectelor indiferent de situații și obstacole, ne face mai puternici pentru a merge mai departe şi a realiza tot ce ne-am propus.

Acest model de dezvoltare, eu cred că se poate aplica în toată țara.

Fiecare merită să trăiască mai bine acasă și să contribuie la fundamentarea temeliei unei altfel de abordări a întregii societăți, una constructivă și de lungă durată a prosperității Republicii Moldova.

Eu știu că oamenii așteaptă o alternativă, oamenii au pierdut încrederea, sunt dezamăgiți în actuala așa numită „conducere sterilă”, care a demonstrat un fiasco total, atât prin oamenii săi, cât și prin acțiunile sale sau mai bine spus inacțiuni.

Această putere incompetentă se acoperă cu situația regională, cu criza la nivel mondial, cu orice situație, doar să nu facă nimic din ceea ce au promis cu mult fast.
Toată lumea este de vină, doar nu ei.

Noi, în comparație cu ei, suntem oameni și după anunțul din decembrie cu privire la crearea Mișcării Alternativa Națională și odată cu începerea războiului în Ucraina, am considerat că este omenesc să facem o pauză și să ne implicăm plenar în susținerea refugiaților şi în gestionarea acestei crize.

Între timp, îmi dau seama că dacă nu intervenim imediat, riscăm ca Țara să ajungă în faliment.

Astăzi, anunț că lansăm Partidul Mișcarea Alternativa Națională! Partidul care este pentru fapte realizate și contra vorbelor sterile.

Suntem pentru dezvoltarea țării, pentru renaștere şi modernizare, pentru independența și neutralitatea Republicii Moldova.

Suntem pentru Integrarea Europeană începută mulți ani în urmă și pentru asta vom lupta şi acționa.

Foarte mulți ne întreabă, ne sună și vor să vină în echipa noastră, iar noi suntem deschiși pentru toți cei care sunt gata să răsuflece mânecile și să muncească mult, pentru ca lucrurile să se schimbe spre bine.

Este mult de lucru, dar treptat, cu multă dragoste și dăruire vom continua să muncim așa cum am făcut-o în Chișinău.

Vom crea un partid care atunci când va prelua puterea, va face ca în 10 ani, cel mult, Republica Moldova să ajungă la nivelul standardelor țărilor din sud-estul Europei şi vă asigur, chiar peste multe din aceste ţări.

Cu certitudine cetăţenii Republicii Moldova merită mai mult. Ajunge să fim cei mai săraci din Europa.

Am demonstrat că se poate și am făcut în cei 2 ani și 10 luni în Chişinău, cât nu s-a făcut în 30 de ani luaţi împreună.

Noul Partid Mișcarea Alternativa Națională va lucra cu oamenii săi și pentru oameni.

În prezent, începem să lucrăm la statutul şi programul Partidului, toate aspectele tehnice privind înregistrarea formațiunii.

Cu alte detalii vom reveni periodic.

Primăria Chișinău va continua să muncească și să realizeze proiectele începute, dar şi altele noi.

Total
0
Shares
Total
0
Share