Alte știri

Ion Ceban se arată foarte nemulțumit: „Pretura sectorului Ciocana are la dispoziție o săptămână”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general, Ion Ceban, a atenționat astăzi pretorii și responsabilii municipali, pentru situația atestată în sectoare la capitolul organizarea șantierelor de renovare a obiectivelor municipale, subliniind totodată că vor urma și sancțiuni. În context, edilul a solicitat acestora să pregătească rapoarte de activitate la acest capitol, pentru ultimele 12 luni, transmite Telegraph.md

Edilul a început ședința operativă săptămânală de luni prin a aminti responsabililor din preturi despre atribuțiile care le au, vizavi de gestionarea situației în teritoriul administrat și monitorizarea strictă a proiectelor de infrastructură. Primarul s-a arătat nemulțumit de starea de lucruri create pe unele șantiere unde serviciile municipale nu-și coordonează acțiunile.

„Am constatat unele nereguli la aleea pietonală din bd. Mircea cel Bătrân, astfel pretura sectorului Ciocana are la dispoziție o săptămână ca să remedieze acele neconformități”, a subliniat Ion Ceban.

În context, primarul a precizat că deși este un an complicat prin lupta cu pandemia de COVID-19, municipalitatea a reușit să facă față provocărilor și să implementeze multe proiecte de infrastructură așteptate de cetățenii capitalei.

ULTIMA ORĂ // CEC prezintă și rezultatele alegerilor locale noi din data de 1 noiembrie 2020

loading...

Comments are closed.