Alte știri

Ion Ceban: ”Spre deosebire de toate afirmațiile publice făcute de domnul Chironda, eu pot proba lucrurile, cu toate sarcinile puse, nefăcute, amânate

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul general Ion Ceban spune că poate oferit un raport amplu la activitatea sa, inclusiv să probeze tot ce a făcut și ce nu a reușit să facă, inclusiv să argumenteze aceste lucruri. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, informează Primul.md

Afirmațiile edilului vin în urma întrebării prezentatorului cu privire la unele acuzații aduse de fostul viceprimar Victor Chironda.

„Eu am un an și jumătate, dintre care, aproximativ un an l-am petrecut în situație pandemică. Aceasta înseamnă că marea majoritate a ședințelor au avut loc pe Zoom și sunt înregistrate. Deci, spre deosebire de toate afirmațiile publice făcute de domnul Chironda, eu pot proba lucrurile, cu toate sarcinile puse, nefăcute, amânate. Sunt și materiale audio și video.

Acum vorbim de planul urbanistic general, eu am reluat această activitate, este la nivel de sarcină tehnică. Strategia de dezvoltare a municipiului Chișinău – dacă nu mă apucam eu în luna octombrie nu era nici până astăzi documentul. Planul urbanistic zonal pentru centru – de aici apar foarte multe întrebări, construcții ilegale”, a conchis Ceban.

Amintim că Victor Chironda a fost demis în funcția de viceprimar de către CMC.

Citește și: ATENȚIE // Tulpina Delta, la hotar cu Republica Moldova: 6 cazuri depistate în Ucraina

loading...

Comments are closed.