Alte știri

Ion Chicu a felicitat PAS și BeCS cu rezultatele obținute la alegeri: „Vă dorim succes în munca pentru binele Republicii Moldova!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), Ion Chicu, a felicitat Partidul Acțiune și Solidaritate și Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor pentru performanțele înregistrate în cadrul alegerilor parlamentare din 11 iulie curent, dorindu-le succes în activitate pentru binele țării.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Republica Moldova și-a ales Parlamentul. Indiferent de preferințele politice și diversitatea de viziuni pe care le avem în societate, noi cu toții trebuie să ne dorim ca noua conducere a țării să reușească.
Acei, care au votat alte partide trebuie să susțină puterea nouă, atunci când face lucruri bune pentru țară. Acei, care au votat puterea nouă trebuie s-o taxeze și critice, atunci când „pășește strâmb”. Doar așa putem evita repetarea „istoriei de succes” din 2010-2015″. Nu doar acei 101 aleși în Parlament poartă răspundere pentru încrederea acordată de cetățeni, dar într-o măsură oarecare și cetățenii care le-au oferit această încredere.”, a scris fostul premier pe pagina sa.

De asemenea, Chicu a menționat că PDCM va fi un partid de opoziție, care va veni cu propuneri și proiecte menite să soluționeze mai multe din problemele cu care se confruntă oamenii din țară și că va fi foarte vigilent la derapajele parlamentarilor, informând societatea despre orice acțiune sau inacțiune care prejudiciază interesele oamenilor și ale țării.

loading...

Comments are closed.