Alte știri

Ion Dron anunță că nu se mai regăsește pe listele Partidului Democrația Acasă. Costiuc l-a exclus fără să-l anunțe

Pinterest LinkedIn Tumblr

Surprize pe listele Partidului Politic Democrația Acasă. Peste noapte, Ion Dron s-a trezit că nu se mai regăsește pe listele partidului pentru alegerile parlamentare anticipate stabilite de către Maia Sandu pe 11 iulie 2021, informează Realitatea.md

Ion Dron, care este avocat de profesie, susține că a aflat din presă și nu cunoștea despre excluderea sa.

Am fost exclus din lista electorală!? Azi, am aflat din presă că nu mă mai regăsesc în lista pentru alegerile parlamentare anticipate depusă pe 27 mai curent împreună cu președintele Partidului Politic Democrația Acasă, scrie Ion Dron.

Avocatul, care a fost prezent pe 27 mai la CEC și chiar a avut și un discurs, a menționat că cererea pentru excluderea sa a fost depusă de către Vasile Costiuc.

Tot Costiuc spunea pe 27 mai că se simte onorat pentru faptul că Ion Dron a acceptat să fie alături de Partidul Politic Democrația Acasă în această campanie.

Dat fiind faptul că am fost pus în fața lucrului împlinit, cred că tot el este în măsură să explice în mod public o astfel de purtare. Explicații bănuiesc că vor fi multe și mărunte. Eu cunosc unele dedesubturi care au dus la excluderea mea din cursa electorală, dar despre asta voi vorbi un pic mai târziu. Regret un singur lucru, am crezut că port discuții cu o persoană cu caracter, însă am greșit, a concluzionat Dron.

Realitatea.md l-a contactat pe Vasile Costiuc, însă acesta nu ne-a răspuns apelurilor.

Citește și: Blocul Electoral Comuniștilor și Socialiștilor: ”Patria și resursele nu sunt de vânzare”

loading...

Comments are closed.