Alte știri

Ion Perju, la întâlnire cu agricultorii din Hâncești

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării și Mediului, Ion Perju, a avut o  ședință de lucru în această dimineață cu producătorii agricoli din raionul Hâncești, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În cadrul ședinței s-a discutat despre cele maiimportante probleme cu care se confruntă producătorii agricoli, și anume riscurile în agricultură, insuficiența forței de muncă în sector, piața de desfacere, aspectele ce se referă la subvenționarea sectorului agricol, sistemul fiscal în agricultură.

Ministrul a pus în evidență valoarea sectorului agroalimentar pentru dezvoltarea mediului antreprenorial și i-a informat pe agricultori despre suportul de care pot beneficia din partea statului. De asemenea, el a încurajat producătorii agricoli să-și diversifice piețele de desfacere și i-a asigurat că vor beneficia de tot suportul în investiția acestora în mediul rural din țara noastră.

„ Toate problemele abordate astăzi vor fi examinate și vor fi identificate soluții de depășire a acestora. Ne exprimăm disponibilitatea de a consolida cooperarea și de a identifica acțiuni comune ca să facilităm afacerile în sectorul agroalimentar, să dezvoltăm mediul antreprenorial și să încurajăm investițiile în Republica Moldova”, a afirmat Ion Perju.

Citește și: Igor Dodon a plecat într-o vizită de lucru la Hâncești

 

loading...

Comments are closed.