Ion Sturza vine cu critici dure la adresa lui Filat: “Ești principalul vinovat pentru tot. Ai acceptat „drujba” lui Șor și Usatîi, doi afaceriști de speță joasă”

Ion sturza, Vlad Filat, Filat interviu din inchisoare, Sturza, prim-ministrul calos

Fostul Prim-ministru, Ion Sturza, a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook după interviul lui Filat acordat televiziunilor TV8 și ProTV. Sturza a fost dur și l-a acuzat pe Filat ca fiind principalul vinovat pentru situația critică în care s-a pomenit Republica Moldova după anul 2009.

„Cred că ai urmărit reacţiile şi comentariile. Cu mici excepţii, ai fost contestat vehement! Ai aşteptat altceva? Nu ai ştiut că eşti unul dintre cei mai detestaţi moldoveni?! Trişezi, minţi şi eşti profund nesincer în primul rând cu tine însuţi în aceste „spovedanii”…”, scrie Sturza pe o reţea de socializare.

Ion Sturza mai este de părere că în goană după poziţie dominantă şi bani, Filat a uitat pentru ce a venit la guvernare – să facă viaţa oamenilor mai bună. Sturza l-a criticat și pentru că a i-a acceptat pe Șor și Usatîi lângă el.

“Ai acceptat „drujba” lui Șor și Usatîi, doi afaceriști de speță joasă, unul mai bun decât altul. Șor ți-a dat „di tăti”, inclusiv un „donos” de pomină.” , a mai scris Sturza.

Total
0
Shares
Total
0
Share