IP Căușeni anunță deschiderea unui dosar penal, după ce doi oameni au murit în nămeți

Inspectoratul de Poliție Căușeni gestionează o anchetă penală, după ce două persoane au fost găsite moarte într-o mașină îngropată în zăpadă la Coșcalia. Informația a fost comunicată pentru Unimedia.info de purtătoarul de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru.

„La 27 noiembrie 2023, Inspectoratul de Poliție Căușeni a fost sesizat telefonic cu privire la descoperirea a două cadavre într-un automobil blocat în zăpadă la intrarea în satul Coșcalia, raionul Căușeni.

Pe faptul dat, organul de urmărire penală urmează să verifice cauza decesului precum și acțiunile sau inacțiunile persoanelor responsabile de gestionarea situației cauzate de condițiile meteorologice”, a declarat pentru Unimedia.info, Violina Moraru, consultant al Procurorului, responsabilă de comunicare cu mass-media.

„Procesul penal se află în gestiunea IP Căușeni”, a mai precizat Moraru.

Potrivit informațiilor, victimele au telefonat de mai multe ori 112, dar nimeni nu i-a salvat.

Solicitată de Unimedia.info, Olivia Melnic, de la MAI, nu a mai revenit cu un răspuns privind acțiunea sau inacțiunea serviciului 112 în acea noapte.

Potrivit comunicatorilor de la IGP, IP Căușeni ar fi primit un singur apel de la 112 privind mașina blocată la Coșcalia – cel din dimineața tragediei, în care s-au descoperit cele două cadavre.

Presa locală a publicat mai multe imagini de la Coșcalia, acolo unde două persoane au decedat într-o mașină blocată în zăpadă.

Două persoane au fost găsite fără suflare, într-o mașină blocată în nămeți. Tragedia a avut loc în apropiere de localitatea Coșcalia, raionul Căușeni. Informația a fost comunicată pentru Unimedia.info de ofițerul de presă a IGSU, Liliana Pușcaș.

Total
0
Shares
Total
0
Share