Alte știri

iPhone 11 schimbă toate prețurile: cel mai scump și cel mai ieftin iPhone

Pinterest LinkedIn Tumblr

iPhone 11 Pro a rămas, cel puțin în Statele Unite ale Americii, la același nivel cu telefoanele din 2018. Dar în Europa lucrurile nu stau deloc așa. Totodată, avem un nou „cel mai ieftin” iPhone. Chiar dacă nu-i chiar cel la care visai.

iPhone 11 Pro e modelul pe care să-l alegi dacă vrei cel mai bun telefon de la Apple, mai ales pentru camera foto. Apoi, iPhone 11 Pro Max e cea mai bună alegere dacă vrei autonomie mai mare, dar și ecran pe măsură.

Apple a introdus un ecran nou – denumit Super Retina XDR – foarte luminos, încărcare rapidă cu încărcător de 18 wați în pachet, trei camere foto pe cel mai bun model și două pe modelul simplu iPhone 11. Totodată, a anunțat ce telefoane rămân la vânzare.

În România, iPhone 11 apare cel mai probabil peste o săptămână, cu precomenzi. Prețurile nu sunt oficiale, așa că am aproximat. Dar sunt prețuri oficiale pentru țări din UE și, ei bine, aproximativ aceleași vor fi și la noi, chiar dacă ți se par exorbitante.

Cât o să coste cel mai scump iPhone 11 și celelalte modele când apar în România

Prețurile de mai jos sunt în lei, dar sunt convertite din dolari, respectiv din euro, pe baza informațiilor deja disponibile pentru cele câteva țări în care iPhone va fi la precomandă mai devreme. Ține cont că și în România ar putea fi la fel, ba chiar cu 50 până la 200 de lei mai mari. Dar măcar îți poți face o idee.

  • iPhone 11: 700 dolari / 800 euro (Germania) / 840 euro (Italia)
  • iPhone 11 Pro: 1.000 dolari / 1.150 euro (Germania) / 1.190 euro (Italia)
  • iPhone 11 Pro Max: 1.100 dolari / 1.250 euro (Germania) / 1.290 euro (Italia)

Sursa: playtech.ro

loading...

Comments are closed.