Irina Lozovan, deputat afiliat Partidului ”Renaștere”: Prosperitatea Moldovei este legată de interacțiunea activă cu statele CSI

Irina Lozovan, deputat afiliat Partidului ”Renaștere”, declară că împreună cu colegii participă la lucrările Forumului Economic Internațional al Statelor Membre ale CSI de la Moscova.

”Cu mare entuziasm, împreună cu colegii mei am început să lucrăm pe tărâmul Forumului Economic Internațional al Statelor Membre ale CSI de la Moscova. Aici s-au adunat delegații mari din țările Comunității; ne așteaptă o discuție eficace despre dezvoltarea cooperării reciproc avantajoase, declară deputata Irina Lozovan.

Aici s-au adunat delegații mari din țările Comunității; ne așteaptă o discuție eficace despre dezvoltarea cooperării reciproc avantajoase, mai susține Irina Lozovan.

Menționez cu tristețe că lipsa de perspicacitate criminală a actualei guvernări a Moldovei privează țara noastră de mari oportunități. Dar noi intenționăm să muncim din greu pentru a consolida legăturile cu partenerii din CSI, pentru că suntem siguri că prosperitatea Moldovei este legată de interacțiunea activă cu aceste state”, a declarat Irina Lozovan.

O delegație a Partidului ”Renaștere”, formată din deputați în Parlamentul Republicii Moldova și consilieri raionali, participă astăzi la Forumul Economic Internațional al statelor membre ale CSI de la Moscova.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share