Alte știri

Irina Rimes: La Chișinău, fiecare femeie simte nevoia să iasă pe tocuri și când se duce la magazin!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Irina Rimes are un stil vestimentar neobisnuit, care a devenit deja semnatura ei. Ea combina look-ul de scolarita sexy cu cel anime, unoeri imbracandu-se ca un personaj din desene animate, scrie Prefecte.md.

Irina nu inoveaza doar in muzica si marturiseste ca are un stil vestimentar aparte. Nu se considera o femeie in trenduri si se simte bine in haine pe care, poate, alti tineri de varsta ei nu le-ar purta.

„Am mare noroc sa colaborez cu stilisti speciali si foarte talentati. O am pe Olivia Stoica, fara de care nu m-as descurca niciodata, pentru ca eu, facand muzica, nu am timp sa fac shopping, sa caut haine”, se destainuie Irina Rimes.

Aceasta e o mostra din stilul vestimentar al Irinei, cu mentiunea ca fotografia nu va ajuta sa va faceti o idee macar de inaltimea noului antrenor Vocea Romaniei. La cei 149 de centimetri pe care ii masoara, Irina pare un copilas dragalas pe care il tii de mana cand trece strada. De aceea, pantofii cu toc fac minuni intotdeauna.

„Port pantofi cu toc. Imi place si mie sa ma simt inalta. Cand locuiam in Chisinau purtam mai des. Acolo fiecare femeie simte nevoia sa iasa pe tocuri si cand se duce la magazin. Aici, in schimb, e un chin sa umbli pe tocuri, fiindca foarte multe strazi sunt pavate. La concerte port si tocuri, si tenisi, depinde de starea mea, daca vreau sa fiu cu picioarele pe pamant sau mai sus”, ne spune, Irina, amuzata.

loading...

Comments are closed.