Irina Vlah a lansat ”Platforma Moldova”, un proiect care are rolul de a uni moldovenii

Irina Vlah, fosta bașcană a Găgăuziei, revine în politica națională. Aceasta a anunțat, în cadrul unui briefing de presă, despre lansarea Asociației Obștești „Platforma Moldova”, menită să unească moldovenii, scrie Realitatea.md

„Platforma Moldova” va deveni un „exemplu frumos de politică națională de respectare a valorilor fundamentale ale poporului nostru”, dă asigurări Irina Vlah.

„Evoluțile politice din ultimii doi ani denotă o degradare ascendentă a democrației si a încrederii cetățenilor în guvernare. Autoritățile centrale sunt concentrate pe politica externă, pe subiecte de geopolitică și au omis, practic, de pe agenda lor politica internă, politica socială, problemele reale de austeritate cu care se confruntă oamenii noștri”, a declarat Irina Vlah.

În context, Vlah a lansat un apel public de unitate și solidaritate către „cetățenii care își respectă demnitatea, către toți cei cărora nu le este indiferent soarta țării, către toți cei care au de spus un cuvânt în domeniul pe care-l profesează”.

„Unica doctrină acceptată de toți, acum, trebuie să fie responsabilitatea și dragostea pentru țară! Numai așa poate fi pusă stăvilă acestui haos produs de protagoniștii puterii de astăzi, până când Republica Moldova nu a ajuns un stat depopulat și falit, cu datorii de miliarde către finanța internațională”, a mai adăugat aceasta.

Total
0
Shares
Total
0
Share