Istoric: Țîcu are nevoie de consultații psihologice! Este un pericol public

octavian ticu, andrei popov, vlad kulminschi, moldovenism, unionism, societatea civila

Reacțiile dure la așa-zisul îndrumar al lui Octavian Țîcu curg gârlă. De această dată candidatul binomului PAS – PPDA a fost criticat dur de către istoricul și jurnalistul Ion Mischevca. Acesta scrie că Țîcu are nevoie de consultații psihologice și este un pericol public.

“Am citit „îndrumarul” istoricului „cu renume mondial”. Am avut senzația că s-a inspirat din Lenin”, scrie Ion Mischevca pe pagina sa de facebook. Istoricul îl compară pe candidatul ACUM cu fruntașii bolșevici și spune că “Stalin se poate mândri cu un asemenea discipol, pentru că de la „îndrumare” și până la deportare nu este decât un PAS”.
 
Autorul postării consideră că Țîcu are dereglări psihice, deoarece s-a inclus în lista oamenilor onești și vorbește despre sine la persoana a treia. “Trebuie să fii complet dezaxat să zici că vei „rupe capul” oricui nu susține blocul ACUM. Se pare că pumnii pe care i-a primit în ringul de box au lăsat urme adânci”, scrie Mischevca.
 
După ce candidatul ACUM la alegerile parlamentare din 24 februarie, Octavian Țîcu, a publicat așa-zisul îndrumar pentru alegători, profesorii din Grimăncăuți, Briceni, care l-au învățat pe Țîcu să boxeze, au declarat că sunt dezamăgiți și i-au recomandat să dea dovadă de bun-simț. Iar liberalul Mihai Ghimpu, care l-a promovat pe Țîcu în funcția de ministru al Tineretului și Sportului, l-a avertizat să nu-și încordeze pumnii de boxer pentru că nu are nicio șansă să ajungă din nou în Guvern, scrie Actual.md. 
Total
0
Shares
Total
0
Share