Editoriale

Iubirea se învață: Ce NU trebuie să faci niciodata într-o relație!

Pinterest LinkedIn Tumblr

In orice relatie, trebuie sa existe o prioritizare egala a nevoilor ambilor parteneri. Daca te afli in situatia de a accepta mai multe decat partenerul tau pentru a mentine armonia in cuplu, atunci poate ar fi momentul sa te trezesti. Iata ce nu trebuie sa faci niciodata intr-o relatie.

Nu te sacrifica
Nu trebuie sa fii tu martirul acestei relatii. De fapt, niciunul dintre voi nu trebuie sa isi asume acest statut. Fiecare trebuie sa lupte in mod egal pentru binele relatiei.
 
Nu este nevoie ca mereu sa spui „Da” sexului
Nu esti jucaria sexuala a nimanui. Prin urmare, daca ai o dispozitie proasta, nu te simti bine sau pur si simplu nu ai chef, refuza-ti partenerul. Daca te iubeste, o sa te inteleaga fara sa te forteze.
 
Nu trebuie sa fii de acord cu tot ceea ce spune partenerul tau
Invata sa fii o femeie hotarata! Daca nu esti de acord cu ceva din ceea ce spune sau ce face iubitul tau, nu evita sa ii spui lucrul asta. Discuta lucrurile la timpul lor. Altfel, risti sa se adune frustrari, iar finalul nu va fi unul bun pentru relatia voastra.
 
Nu face totul cu iubitul tau
In timp, devine plictisitor sa faci absolut totul in compania iubitului tau. Incearca sa iti aloci timpul tau de intimitate. Organizeaza-ti timpul astfel incat, la finalul zilei, sa va fie dor unul de celalalt.
loading...

Comments are closed.