Alte știri

Vă invităm la Jazz’n Chisinau International Festival! Evenimentul va avea loc la Filarmonica Națională

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe 16, 17 și 18 aprilie, ora 19:00, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici” va avea loc Jazz’n Chisinau International Festival ediția a VII-a – o nouă ediție cu atitudine, transpusă într-o manieră originală, pentru că este vorba despre o plimbare muzicală pe acorduri de Jazz.

În aceste trei zile pline de muzicică Live, cei mai îndrăgiți artiști din întreaga lume, și anume din SUA, Marea Britanie,Brazillia,Germania, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Ukraina, Moldova, vor venera Jazz-ul așa cum știu ei mai bine!

Pentru a te surprinde din nou, în acest am organizatorii vin cu „Surpriza Festivalului”- un nou proiect „Adventure”, care urmeaza sa fie prezentat la finele Festivalului -18 aprilie de echipa stelara a muzicienilor din 5 tari (special guest, SUA), muzica scrisa de compozitori autohtoni. „Proiectul ne va oferi posibilitatea de a aprecia experimentele complexe de sinteza si intercalare a muzicii Jazz cu diverse genuri de arta : opera singer, modern dance improvisations, Beatbox, Fresh slu, Hip hop”, promit organizatorii.

Și, deja a devenit o tradiție ca Jazz’n Chisinau International Festival să-și extindă aria de concerte în afara capitalei și ajunge anul acesta la Soroca, Taraclia și Tiraspol, pentru a familiariza spectatorii din Republica Moldova cu tradițiile, cultura și diversitatea muzicii jazz internaționale și autohtone.

loading...

Comments are closed.