Actual

Jenant: Nota dată de Igor Grosu polițiștilor care au descins la localul unde se presupune că petreceau mai mulți procurori

Pinterest LinkedIn Tumblr

O ipostază jenantă. Așa a calificat președintele Parlamentului, Igor Grosu, prestația polițiștilor în timpul operațiunii de documentare a unei petreceri dintr-un local din Chișinău, la care oamenii legii bănuiau că ar fi participat mai mulți procurori.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Speakerul s-a arătat contrariat de felul cum au acționat oamenii legii, care au stat la ușa localului câteva ore, fiind opriți de doi angajați ai restaurantului.

”Mesaj către polițiștii noștri: un pic mai hotărâți. Și mie îmi vine greu să înțeleg cum ditamai, cum să le spun că nici nu erau dintr-o agenție de pază, care stăteau și țineau ușa și nu trecea nici musca, nici vântul și dincoace oameni echipați, experimentați și când a văzut ditamai doi angajați ai localului care au spus că aici nu se trece. E un pic jenant. Trebuie un pic mai hotărât și trebuie dat exemplu foarte clar: legea e lege pentru toți, indiferent de epoleți, de volumul abdomenului și alte regalii”, a declarat Grosu.

Amintim, Inspecția procurorilor nu a constatat prezența unor angajați ai Procuraturii în localul în care a descins poliția, în legătură cu încălcarea restricțiilor impuse de pandemie.

Printr-o decizie a Comisiei Naționale Extraordinară Sănătate Publică în toată țara, până în data de 15 martie, este instituită stare de urgență în sănătate publică. În această perioadă au fost stabilite mai multe restricții, printre care și interzicerea petrecerilor.

loading...

Comments are closed.