Externe

Joe Biden îi consideră mai puțin deștepți pe cei nevaccinați

Pinterest LinkedIn Tumblr

Administrația Biden planifică să impună vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 pentru funcționarii de stat, informează Sputnik.md

Administrația Statelor Unite examinează posibilitatea impunerii vaccinării obligatorii împotriva coronavirusului pentru angajații guvernamentali, a declarat marți președintele american Joe Biden.

„Această (chestiune) este în curs de examinare acum și, dacă nu sunteți vaccinat, nu sunteți nici pe departe atât de deștepți pe cât vă consideram”, a spus Biden.

Anterior, autoritatea de reglementare medicală americană CDC le-a recomandat locuitorilor vaccinați din unele zone ale Statelor Unite unde se atestă o rată înaltă a îmbolnăvirilor cu coronavirusului să poarte din nou măști de protecție în încăperi.

Potrivit celor mai recente date ale Universității Johns Hopkins, care însumează datele autorităților federale și locale, precum și ale mass-media și altor surse deschise, în Statele Unite, numărul persoanelor infectate cu coronavirus constituie peste 34,5 milioane, mai mult de 611 mii de oameni au murit din cauza coronavirusului.

Citește și: OMS trage un semnal de alarmă în privința țigărilor electronice și solicită înăsprirea reglementărilor

loading...

Comments are closed.