Externe

Johnny Depp câștigă procesul de defăimare împotriva fostei sale soții și primește despăgubiri de 15 milioane de dolari

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actorul Johnny Depp a câștigat procesul de defăimare pe care l-a intentat împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, care s-a judecat la instanţa din Fairfaix (Virginia, SUA).

Juriul a decis, miercuri, în favoarea lui Johnny Depp, constatând că Amber Heard l-a defăimat în articolul din Washington Post. Juriul a decis că declarația ei este „falsă, defăimătoare și spusă cu răutate” și a hotărât ca actorul să primească despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Amber Heard a câștigat și ea una dintre cele trei cereri reconvenționale împotriva lui Johnny Depp și primește despăgubiri de 2 milioane de dolari.

Amber Heard a fost prezentă în sala de judecată la anunțarea verdictului.

În acest proces, Johnny Depp a acuzat-o pe fosta soţie, Amber Heard, de defăimare pentru un articol pe care aceasta l-a scris pentru ziarul The Washington Post în 2018, după divorţ, şi în care se descrie pe sine drept o persoană cu experienţă în ce priveşte abuzul domestic.

Johnny Depp i-a cerut fostei soţii despăgubiri de 50 de milioane de dolari pentru daune aduse imaginii sale, în timp ce Amber Heard i-a cerut actorului 100 de milioane de dolari pentru aceleaşi prejudicii.

loading...

Comments are closed.