Jurnalist: “Pachetul Social pentru Moldova” prezentat de PDM este o garanție a unui scor bun în cazul anticipatelor

Pavel Filip, Peste 1 miliard 24 milioane de lei vor fi alocați pentru drumurile naționale în 2019, chiril gaburici ministerul economiei, pdm plahotniuc, partidul democrat din moldova, drumuri bune 2, 

Jurnalistul Valeriu Reniță consideră că oponenții Partidului Democrat din Moldova, în cazul alegerilor anticipate nu ar avea ce să prezinte electoratului și ulterior ar avea de pierdut. Democrații, la rândul lor ar avea doar de câștigat, în special după lansarea “Pachetului Social pentru Moldova”.

Acesta se întreabă, se merită oare de cheltuit bani pentru alegeri care par a fi inutile? “Ce au să prezinte concurenții Partidului Democrat la pachetul social pentru Moldova prezentat astăzi de Pavel Filip? Cu jurămintele lui Andrei Năstase și a Maiei Sandu? Sau cu refuzul lui Dodon de a semna unele legi?Cetățenii deja au votat odată pachetul mult mai modest al PDM-ului la alegerile recente.”, scrie Reniță pe Facebook.

Vă prezentăm mai jos, “Pachetul social pentru Moldova”, prezentat astăzi de către Pavel Filip în cadrul unui briefing de presă.

-Majorarea indemnizației unice acordate la nașterea copilului de la 6003 lei până la 10 mii de lei.
– Alocații lunare de stat pentru copii în Moldova. Acestea vor constitui 200 de lei și vor fi acordate tuturor copiilor până la împlinirea vârstei de 18 ani.
– Ajutoare pentru bătrâni – de două ori pe an vor primi câte de 600 de lei.
– Dublarea ajutorului pentru perioada rece a anului, ceea ce înseamnă că circa 140 de mii familii vor primi câte 700 de lei timp de cinci luni în an.
– Prima Casă – 4. Acesta este destinat angajaților din sectorul privat, cărora statul le-ar putea oferi până la 50% din valoarea bunului.
– Programul național „Drumuri Bune – 2” – construcția a 2600 de km de drum.
– Programul național privind sistemul de canalizare.
– Programul național privind alimentare cu apă.
– Programul național privind gestionarea deșeurilor.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share