Jurnalist român: Blocul ACUM încearcă să convingă, fără succes, Bucureştiul că ei reprezintă interesele României în Moldova

bloc electoral comun, candidati alegeri parlamentare, sistem electoiral mixt, maia si nastase mixt, pas ppda, andrei nastase, maia sandu, proteste in fata anre, tarife gaze naturale republica moldova

Viitoarea guvernare pro-europeană va fi una de coaliție, ori Republica Moldova va avea parte de alegeri parlamentare anticipate în urma cărora va câștiga partida pro-rusească. Opinia aparţine jurnalistului Victor Nichituş şi se conţine într-un articol publicat astăzi pe blogul său.

Nichituş se referă şi la îngrijorarea autorităţilor de la Bucureşti faţă de declaraţiile liderilor PAS şi PPDA care resping din start o alianţă post-electorală cu Partidul Democrat.

“Vizita ministrului de externe al României, Teodor Meleșcanu, la Chișinău ascunde în ea îngrijorarea decidenților politici de la București față de declarațiile prin care Maia Sandu/Andrei Năstase resping o alianță post electorală cu Partidul Democrat din Moldova”, notează jurnalistul citat.

În acelaşi timp, constată Nichituş, exponenţii binomului PAS-PPDA încearcă să convingă politicienii români de faptul că ei ar reprezenta interesele României în Moldova.

Vizita la București a liderilor blocului electoral ACUM este o încercare de a convinge politicienii români că ei pot reprezenta interesele statului român între Prut și Nistru. Vrabia din mână nu se dă pentru cioara de pe gard. Bucureștiul cunoaște adevărul acestui proverb”, conchide Nichituş.

Total
0
Shares
Total
0
Share