Social

Jurnalista Elena Pahomova a acționat în judecată site-ul Deschide.md pentru insulte. Cere 100.000 de lei despăgubiri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Jurnalista de la NTV Moldova, Elena Pahomova a acționat în judecată portalul de știri deschide.md pentru insulte la adresa ei în unul din articolele publicate pe site-ul cu pricina.

Într-o postare pe Facebook, prezentatoarea unui talk show de la televiziunea NTV Moldova, Elena Pahomova a mărturisit prietenilor săi virtuali cum și-a petrecut dimineața. „Sub denumirea de Open SRL este site-ul deschide.md. I-am acționat în judecată din cauza insultelor adresate în partea mea în unul din articolele postate pe site-ul lor. Nu am de gând să cedez, voi găsi timp, resurse pentru a-i pedepsi. I-am prevenit de mai multe ori că pot să mă critice, dar fără să recurgă la insulte. Acum e vorba despre 100.000 de lei. Faceți jurnalism dar nu luptați cu cei care gândesc altfel decât voi.” a scris jurnalista pe Facebook.

elena pahomova, ntv moldova, judecata contra deschide md
sursa: Elena Pahomova, Facebook

Pahomova nu a dorit să spună despre ce insulte anume se vorbește. Redacția noastră a găsit în arhiva celor de la deschide.md articolul buclucaș. Articolul are la bază critici adresate filmului documentar „Istoria Moldovei”, a cărui regizor a fost Elena Pahomova. În textul publicat pe deschide este uo frază care probabil a și fost motivul pentru care a și existat nevoia acționării în judecată, „Elena Pahomova, fostă jurnalistă, actuală boschetară prin ghenele de gunoi ale propagandei sovietice”.

jurnalista a actionat deschide in judecata, jurnalista ntv moldova, elena pahomovaElena Pahomova a fost decorată de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon cu ordinul „Gloria Muncii”.

loading...

Comments are closed.