Jurnalista Oxana Bodnar și-a anunțat plecarea de la Publika TV și începerea colaborării cu Exclusiv TV

 

Jurnalista Oxana Bodnar anunță că începe un nou proiect numit Moldova LIVE și exprimă încrederea că totul va fi bine. Ea mulțumește primului său invitat, Mihail Podoleac, consilierul șefului biroului președintelui ucrainean, pentru că a acceptat invitația. De asemenea, își exprimă recunoștința față de echipa Exclusiv TV pentru încrederea, profesionalismul și libertatea oferite.

Oxana Bodnar anunță că a decis să plece de la Publika TV, după 12 ani de muncă și viață acolo. Ea menționează că tot ce știe și tot ceea ce este acum este legat de Publika TV, exprimându-și aprecierea față de această experiență. De asemenea, afirmă că a avut oportunitatea de a cunoaște câțiva oameni pe care îi iubește și se bucură că aceștia vor rămâne în viața sa. În rest, le urează respect și succes tuturor colegilor săi și le mulțumește pentru tot ceea ce au făcut.

Declarația integrală:

De astăzi, sunt la Moldova LIVE, noul meu proiect. Iar după primul meu invitat, este clar că totul va fi bine și sunt sigură că vom reuși să facem un produs de calitate. Îi mulțumesc lui Михаил Подоляк pentru că acceptat invitația mea. Era foarte important pentru mine…

Și mulțumesc echipei de la Exclusiv tv, pentru încredere, profesionalism și libertate.

Și da, am decis să plec de la Publika TV, după 12 ani de muncă, de fapt, de viață acolo… Tot ce știu și sunt acum este Publika mea. Și anume Publika mea mi-a dăruit posibilitatea să-i cunosc pe câțiva oameni pe care îi iubesc și sunt fericită că ei oricum rămân în viața mea (cei care trebuie, înțeleg). În rest, respect și succes tuturor colegilor. Și mulțumesc absolut pentru tot, absolut.

Total
0
Shares
Total
0
Share