Jurnalistul economic Oleg Cosîh s-a alăturat echipei PDCM

Jurnalistul economic Oleg Cosîh s-a alăturat echipei Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei (PDCM), aducând cu el expertiza sa în domeniu. Aderarea sa este salutată ca o necesitate în implicarea reprezentanților acestei profesii importante în viața politică, având rolul de a informa imparțial, obiectiv și profesionist societatea.

Echipa PDCM a lansat deja activitățile de creare a organizațiilor primare în raionul Taraclia, iar până la sfârșitul lunii mai se va înființa Organizația Teritorială Raională a partidului. În acest context, recent a fost constituită Organizația Primară PDCM în satul Ciumai. Președinte al acestei organizații a fost aleasă Oxana Ialanji, iar în funcția de Secretar Executiv a fost desemnată Olga Alexadrova.

Partidul Dezvoltării și Consolidării Moldovei le urează succes noilor colegi din Taraclia în activitatea lor în cadrul formațiunii politice. Aderarea lui Oleg Cosîh și formarea acestor organizații primare reprezintă un pas important în consolidarea partidului și în extinderea prezenței sale în diverse regiuni ale țării.

Total
0
Shares
Total
0
Share