Social

Jurnalistul Gheorghe Gonța nu va mai modera emisiunea „Important” de la TVC 21! Care totuși este motivul?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul din cei mai cunoscuți și respectați jurnaliști din Republica Moldova, Gheorghe Gonța a anunțat că părăsește postul de televiziune TVC 21 și prin urmare nu va mai putea să modereze emisiunea „Important”.

Jurnalistul spune că realitățile presei din Moldova l-au făcut să plece de la acest post TV. A decis să facă acest pas chiar dacă a avut posibilitatea „să invite pe cine dorea și să vorbească ce dorea„.

Chiar dacă situația din țară este încordată și sunt necesare acum emisiuni pentru a înțelege mai bine ce se întîmplă și cine-i vinovat, voi sta totuși vara acasă, mă voi plimba zilnic cu Ionuț, fiul cel mare, care tot e mic, iar cu mezinul, Iustin, vom rîde împreună mereu, imaginîndu-ne că viața-i ușoară.
Iar în curînd eu voi reveni!” scrie Gheorghe Gonța pe Facebook.

Jurnalistul afirmă că oriunde nu ar urma să activeze, fie NTV, National Geographic, PublikaTV, Cartoon Network, TV8 sau MTV ori JurnalTV, va rămâne același Gheorghe Gonța, cu același stil natural de a face emisiuni, plăcut publicului. „ dar cel mai important – eu voi rămîne liber, căci altfel eu pur și simplu nu pot fi!” a mai adăugat Gonța în mesajul său.

loading...

Comments are closed.