Alte știri

„L-a accidentat intenționat pe Salah și trebuie pedepsit!” Un avocat din Egipt l-a dat în judecată pe Sergio Ramos și cere daune de 1 miliard de euro

Pinterest LinkedIn Tumblr

Egiptenii sunt furioși după accidentarea lui Salah din finala UEFA Champions League ce ar putea însemna ratarea Mondialului.

Un avocat din Egipt, Bassem Wahba, a anunțat că a făcut plângere la FIFA și că va cere compensații de până la 1 miliard de euro lui Sergio Ramos după finala UEFA Champions League! Căpitanul Realului este acuzat că l-a accidentat deliberat pe Salah, cel care riscă să rateze Campionatul Mondial din Rusia, scrie Sport.ro.

”Ramos l-a accidentat intenționat pe Salah și ar trebui pedepsit pentru faptele sale. Am făcut un dosar și am depus o plângere la FIFA. Voi cere compensații, care pot atinge un miliard de euro, pentru daune psihice și fizice provocate lui Salah și poporului egiptean” a declarat pentru postul de televiziune din Egipt, Sada El-Balad. În cazul improbabil în care ar avea castig de cauză, Wahba a anunțat că va dona banii către Fondul Long Live Egypt.

Pe internet a fost lansata și o petitie pentru pedepsirea lui Sergio Ramos iar aceasta a strâns peste 300.000 de semnături în mai puțin de 36 de ore de când a fost lansată!

loading...

Comments are closed.