L-a lovit cu un vas de bucătărie, l-a înjunghiat cu cuțitul și l-a strangulat cu eșarfa. O femeie din Bălți și-a omorât concubinul de 8 martie

Potrivit învinuirii înaintate de procurorii din cadrul Procuraturii mun.Bălți, la data de 8 martie 2024, aproximativ la orele 21:30, învinuita, care s-a dovedit a fi o femeie de 50 de ani, aflându-se în apartamentul unde locuia cu concubinul său, mai în vârstă decât ea cu 20 de ani, urmare a unui conflict însoțit de îmbrânceli, i-a aplicat bărbatului o lovitură în regiunea capului cu un vas metalic de bucătărie.

După ce victima a căzut la podea, femeia a luat un cuțit din buzunarul scurtei sale și manifestând o deosebită cruzime, i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului, gâtului și corpului, după care l-a sugrumat cu o eșarfă, în rezultatul căror acțiuni concubinul femeii a decedat la fața locului.

Pe faptul dat a fost pornită o cauză penală în temeiul bănuielii rezonabile de săvârșire a infracțiunii de omor, comis asupra unui membru de familie, cu o deosebită cruzime (art. 145 alin.(2) lit.e/1) și j) din Codul penal).

Învinuita a fost reținută la data de 09 martie 2024. De către procurorii din cadrul Procuraturii mun.Bălți a fost depus un demers de aplicare a măsurii preventive – arestul preventiv pe un termen de 30 zile în privința învinuitei, care urmează a fi examinat astăzi de Judecătoria Bălți.

Cauza se află în gestiunea organului de urmărire penală al Inspectoratului de Poliție Bălți, sub conducerea Procuraturii mun.Bălți.

Total
0
Shares
Total
0
Share