Alte știri

La 20 de ani are grijă de cei cinci fraţi ai săi, după ce ambii părinţi au fost răpuși de o boală cumplită!

Pinterest LinkedIn Tumblr

O tânără de 20 de ani a fost premiată de poliție, după ce în ultimii trei ani de la moartea mamei sale, a avut grijă zilnic de cei cinci frați mai mici, rămași orfani.

Atunci când a fost chemată în biroul poliției, ea se aștepta la ce este mai rău. Înconjurată de ofițeri, tânăra a avut însă parte de surpriza vieții – o mașină nouă, ca recunoaștere a sacrificiului făcut de-al lungul celor trei ani, în care a avut grijă ce frații mai mici. Cazul s-a petrecut într-un stat din SUA, relatează CNN. 
 
În fiecare zi, fata și-a hrănit frații, i-a îngrijit și s-a precupat de educația lor, fără niciun ajutor. „Când mi-au zis că mașina e a noastră, îmi amintesc că mi-au dispărut toate grijile și stresul. Mi-au luat o greutate de pe umeri și ne va ajuta foarte mult”, a mărturisit ea.
 
Imediat după moartea părinților săi, răpuși de cancer, Samantha s-a hotărât că trebuie să păstreze familia unită, deși avea doar 17 ani. Așa că a luat asupra ei toate responsabilitățile, pentru ca micuții să nu ajungă în custodia autorităților. „Știam ce aveam de făcut. Am învățat multe de la mama mea. Știu ce înseamnă să crești o familie”, a spus ea.
 
Tânăra i-a luat pe frați, dintre care cel mai mic are 5 ani, și s-a mutat cu ei în Orange County, Florida, acolo unde locuiește bunica ei. „Câteodată e greu să știi când trebuie să fii un părinte și când o soră. Uneori mă simt singură”, a mărturisit Samantha.
 
Ofițerii au vrut să surprindă familia cu un cadou atunci când au observat că tânăra și frații ei nu aveau mașină, chinuindu-se să ajungă dintr-un loc în altul. Așa le-a venit ideea să-i facă cadou un autoturism nou nouț. „Tot ce plănuiesc e mult mai ușor acum. Sunt recunoscătoare. Toți acești oameni mi-au adus aminte că nu sunt singură„, a spus tânăra emoționată. Iar agenții spun că au de gând să o ajute și în continuare.
are grijă de cei cinci fraţi ai săi, după ce ambii părinţi au fost răpuși de o boală cumplită, poveste de viata, o tinara din sua, cel mai important lucru familia, 
loading...

Comments are closed.